Už nikdy oteklé tváře

Pokud také patříte k ženám, které bojují s nepříjemnými jarními alergickými reakcemi, pak jistě víte, jak těžké je jejich následky zakrýt vhodným make-upem. Oteklé tváře nebo červený nos jistě žádné dámě nesluší a každá se tedy bude snažit tento nežádoucí projev zakrýt, jak se dá.
ruce za krkem

·        Nejprve si tedy poradíme s oteklými tvářemi.
Je jasné, že půl hodiny před odchodem do práce už asi nesplasknou, ale neobávejte se. My s tím něco uděláme. Jste zvyklá používat růž na tváře? Tak dnes tuto součást vaší kosmetické výbavy vynechte a sáhněte raději po krabičce s bronzerem. Postup je jednoduchý.
–         Začíná se od horní části ucha a pak se pokračuje ke koutku úst.
–         Na zbytek obličeje naneste světlejší pudr.
Vidíte nějaké otoky?V čem je ten „fígl“? Je to jednoduché. Došlo k optickému zúžení tváře.
nemocná žena

Snadná pomoc

Dalším problémem jsou kruhy pod očima. Také velice nepříjemná věc, díky které vypadáme jako po týdenním flámu. Není nic nejjednoduššího, nežli se jich zbavit. Pořiďte si krycí tyčinku, která bude mít světlejší odstín než vaše pokožka. Nanesením na víčka kruhy prostě zmizí. Pokračovat můžete běžným způsobem. Což znamená, že prostě nanesete make-up tak, jak jste zvyklá.
dámská kosmetika
·         Odpoutat pozornost lze i od zarudlých očí.
Víte, jak na to? Určitě nejlepším prostředkem jsou oční kapky, které si zakoupíte v lékárně. Jestliže vám právě došly, nebo nefungují na sto procent, pomůžeme si béžovou konturovací tužkou. Jestliže nám lépe vyhovuje, pak můžeme použít světle hnědý odstín. Rozhodně se vyvarujte líčení, které by bylo příliš křiklavé. To by na vaše momentální nedostatky ještě více upozornilo. Jsou dalším důsledkem alergie popraskané rty?
–         Sáhněte do spižírny a připravte si krystalový cukr, med nebo olivový olej.
–         Vytvořte s pomocí těchto dobrot hustou směs, kterou na čtvrt hodiny své rty natřete.
–         Po omytí uvidíte tu změnu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup